Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Tibor 31 éves, és B. Tibor 47 éves budapesti lakosok ellen.

A gyanú szerint a férfiak 2015. február 16-án 19 óra 15 perc körüli időben bementek egy Budapest IX., Üllői úti lakásba, és onnan értékeket tulajdonítottak el.  A hazatérő tulajdonos és két barátja a betörést észlelték, és az ellopott értékeket megpróbálták visszaszerezni, ezért a gyanúsítottak után futottak. B. Tibor a lépcsőfordulóban, majd később a kapualjban egy késsel megfenyegette a sértettet, majd elmenekült a helyszínről. A férfit a ferencvárosi járőrök a VII. kerületben rövid időn belül elfogták. A széleskörű adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították a másik férfit, V. Tibort, akit egy VIII. kerületi éjjeli melegedőben fogtak el.

V. Tibort és B. Tibort elfogásukat követően a IX. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. február 19-én elrendelt.

Forrás

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A pénzügyi és a gépkezelő szakmák vezetik a népszerűségi listát a Centrum Oktatóközpont felmérése alapján.
A színházi tao megszűnése úgy látszik nem sokban befolyásolja a Budapesti Showszínház életét: egyre több és egyre jelentősebb előadásokkal jelentkeznek a hazai színházi palettán.
Ismét valódi közösségi térré, hangulatos, színpompás forgataggá és kulturális programok színhelyévé változott a Városháza parkja az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idejére.
A régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel is találkozhatnak az idén a Seniorplus Expo látogatói a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban 2019....
A vásárban rengeteg kézműves és egyéb ajándéktárgyat, kézműves élelmiszereket, és sokféle forró téli finomságot kóstolhatnak a kedves érdeklődők.
MINTAMARATON Az építészettől a textilművészeten át a képzőművészetig A Mintázat és dekoráció című kiállításhoz kapcsolódó pályázatra jelentkezett alkotók prezentációja A múzeumban októberben nyílt...
Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl.
A Hajós-Bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt.
Húszmillió forint ma egyáltalán nem számít jelentős összegnek a fővárosi ingatlanpiacon, de némi kockázatvállalással, akár nagyon jó üzletet is lehet realizálni.
Az Amadinda és a Muzsikás együttes zenei együttműködése öt éve tart.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó